Mirë se vini në portalin shtetëror të Re​publikës së Kosovës, i cili është zhvilluar me qëllim që të mundësojë qasje qëndrore në informacionet dhe shërbimet që jepen nga institucionet qeveritare.

 

Këshilla e ditës

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës (letërnjoftim, pasaportë apo patentë shofer) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati atëherë klikoni >> Këtu.
 

Lajmet

 

Moti