Mirë se vini në portalin shtetëror të Re​publikës së Kosovës, i cili është zhvilluar me qëllim që të mundësojë qasje qëndrore në informacionet dhe shërbimet që jepen nga institucionet qeveritare.


Qendra K​ontaktuese

call-center-supervisor.jpg

Qendra.png


 

Kërko dokumentin personal

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës (letërnjoftim, pasaportë apo patentë shofer) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati atëherë klikoni >> Këtu.
​​​

Lajmet