Harta e faqes

 

 

 

​ ​

Vegza

Ministria e Administratës Publike
 
Adresa:
Ndërtesa e ish Rilindjes, 
Prishtinë, Kosovë
  
Tel:
+381 (0) 38 200 30 610
+381 (0) 38 200 30 345
Email:
qendra.kontaktuese@ks-gov.net

 

Këshilla e ditës

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës (letërnjoftim, pasaportë apo patentë shofer) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati atëherë klikoni >> Këtu.